Bank Kay - 3-zits + Ottomane

Mircoleder Cognac | Zwart Metaal

1.939,-
Bank Kay is een stoere, robuuste bank en past daarmee goed binnen de woonstijl industrieel. De U-vormige metalen poten maken het stoere karakter helemaal compleet.
Bank Kay is uitgevoerd als 2,5-zits met ottomane. De ottomane geeft extra zitruimte maar kan ook gebruikt worden om lekker op te relaxen. Bank Kay is verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Neem contact met ons op voor de verschillende opties.
De vulling van de bank Kay bestaat uit een hoogwaardige koudschuimvulling die ondersteund wordt met een nosagvering. De bank is leverbaar in leder en in verschillende stofsoorten en in verschillende kleuren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Leverbaar
1 - 3 weken

Let op: op maat gemaakte of op bestelling gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Bij annulering van een op maat gemaakte of op bestelling gemaakte artikel worden annuleringskosten van ten minste 30% van de aankoop in rekening gebracht.

  • Kom proefzitten in onze winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Bank Kay - 3-zits + Ottomane
Bank Kay - 3-zits + Ottomane
1.939,-

Over het merk DOK 2

Technische details

Technische details
Breedte (in cm) 290
Diepte (in cm) 215
Hoogte (in cm) 84
Merk DOK 2
Materiaal Microleder
Kleur Cognac
Stijl Industrieel
Draaibaar Nee

Best verkocht