Bank Liewe - 3-zits

Stof Bruin

Bank Liewe - 3-zits

Bank Liewe - 3-zits

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1.249,-
Bank Liewe is een moderne bank met een retro touch. De bank heeft geen armleuningen, handig als je veel zitplaats nodig hebt in een kleine ruimte.
Leverbaar
8 - 12 weken

Dit artikel kun je naar wens samen stellen. Bezoek onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
  • Kom proefzitten in onze winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Bank Liewe - 3-zits
Bank Liewe - 3-zits
1.249,-

Over het merk DOK 2 Design

Mooie lijnen en verfijnde vormen zijn kenmerkend voor de meubels van DOK 2 Design. Dit merk is esthetisch voor het oog en bestaat uit unieke ontwerpen, speciaal voor iedereen die nét even wat anders wil.

Ben jij op zoek naar originele, innovatieve en moderne meubels? Bekijk dan de collectie van DOK 2 Design en laat je inspireren. Een ding is zeker; met de items van het merk DOK 2 Design val je op én zit je er nooit saai bij.

Best verkocht