Beton? Dat is toch iets voor in de garage of voor in een fabriek zal je misschien denken. Maar niets is minder waar. Beton in je interieur is helemaal van nu. Al een tijdje werd beton gebruikt in moderne badkamers of keukens. Maar het wordt tegenwoordig ook steeds meer toegepast in meubels. Beton heeft een industrieel karakter maar met de juiste aankleding kun je het bij iedere stijl wel toepassen.

eettafel concrete DOK 2 accessoires bartafel concrete 

Robuust en industrieel

Betonnen meubels passen goed in een industrieel interieur. Dit spreekt eigenlijk wel voor zich. Beton heeft vaak een robuuste, strakke uitstraling en dit sluit natuurlijk precies aan bij de industriële stijl. Met beton in combinatie met hout en metaal heb je natuurlijk compleet de industriële sfeer te pakken. Maar pas op dat je huis geen fabriekshal wordt. Met een kleuraccent hier en daar breng je leven in je interieur. Gebruik een felle kleur om toch bij het stoere design te blijven.

concrete cubo bijzettafel Kruk Jorg vierkant DOK 2 accessoires

Landelijk en stoer

Beton en industrieel is natuurlijk geen verplichte combinatie. Beton kan ook prima toegepast worden in bijvoorbeeld een landelijk interieur. Doordat het Belangrijk is om de juiste combinaties te maken. Door het beton met warme kleuren en natuurlijke materialen te combineren, creëer je sfeer en gezelligheid maar toch met dat stoere tintje van het beton.

Tafellamp beton fauteuil Adra DOK 2 accessoires

Even binnenkijken

Ben je ook zo weg van de betonlook? Speciaal voor jou hebben we een aantal producten geselecteerd die gemaakt zijn van beton of een echte betonlook hebben. En om het je helemaal makkelijk te maken een aantal producten die goed te combineren zijn met het beton. Alle meubels bestel je natuurlijk online. Kom voor de accessoires of om de sfeer in reallife te proeven gezellig langs in onze winkel.

Gebruikte artikelen:

  lampenkap drum taupe eetkamerstoel stockholm hanglamp strike barstoel vintage tafellamp beton grijs fauteuil adra bartafel concrete bijzettafel cubohoekbank torino kruk jorg beton diabolohanglamp industry concrete gebreide poef groot geelkruk jorg beton vierkant