Denim

Denim Drift is de woonkleur van het jaar 2017. Deze kleur is gepresenteerd door Flexa vanuit de ColourFutures, een jaarlijks terugkerend onderzoek over kleurtrends. Denim drift is een prachtige grijsblauwe kleur die erg veelzijdig en eindeloos toepasbaar is. De kleur is geïnspireerd op de alledaagse dingen in het leven. Overal kom je de kleur blauw tegen, binnenkort ook in je interieur.

Dit jaar gaan we dus voor blauw! En niet alleen de denim blauw maar verschillende blauwe kleuren passend bij de denim kleur worden toegepast in het interieur. Combineer de denim drift met lichtere kleuren blauw voor een frisse sfeer. Of ga juist de donkere tinten blauw, wat een stoere of luxe uitstraling kan geven.

denim

Green meets Denim

Vorig jaar waren we natuurlijk al helemaal weg van groen. En dat zijn we nog steeds. Denk hierbij aan het gevoel van buiten naar binnen halen door gebruik van groen- en aardetinten, natuurlijke materialen en veel planten. Deze groene trend is prachtig te combineren met denim blauw. De kleuren passen uitstekend bij elkaar. Daarnaast wordt een stoere look benadrukt door het blauw te combineren met de natuurlijke, robuuste materialen.

Muur of meubels

De kleur blauw kan erg mooi worden toegepast meteen fris likje verf op de muur. Maar vind je dit te veel gedoe dan kun je de kleur ook laten terugkomen in meubels en accessoires. Kies bijvoorbeeld voor mooie blauwe eetkamerstoelen of een comfortabele fauteuil als middelpunt en maak je interieur af met accessoires. Wat bij de denimtrend natuurlijk niet mag ontbreken is een leuke poef of een gezellig kussen in echte denimstof.

denim

Ontdek blauw op onze website

Speciaal voor jou hebben wij een aantal producten gekozen die mooi aansluiten bij de trend (denim)blauw. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel voor de mooiste accessoires en meubels. Of bekijk nog veel meer blauwe producten online.