opening DOK 2

Succesvolle heropening van DOK 2

Ton en Marcel den Ouden trots op de nieuwe winkel

Zaterdag 25 november is DOK 2, gelegen aan de woonboulevard in Veenendaal, officieel heropend. Ton den Ouden opende na een toespraak van mede-eigenaar Marcel den Ouden het nieuwe DOK 2.

Een winkel heropen je natuurlijk niet alleen voor genodigden maar bovenal voor je klanten. En dat was duidelijk te merken bij DOK 2. De gehele dag werden klanten verwelkomd in de winkel aan de Groeneveldselaan 55-57 in Veenendaal met een hapje, een drankje en livemuziek van Singer in Suit.  

Lovende reacties

“Gedurende de hele zaterdag was het gezellig druk en was de feestelijke stemming echt te proeven”, aldus Ton den Ouden. Klanten kijken hun ogen uit terwijl ze door de sfeerkamers in thema’s als ‘Urban Loft,’ ‘Houd van Hout’ en ‘Design&Art’ lopen. Doordat de winkel is opgedeeld in verschillende stijlen, is volop inspiratie op te doen voor in de eigen woning van de consument. Klanten reageren positief: “Erg mooi, ruimtelijk, inspirerend en wat is het groot geworden,” zijn termen die afgelopen zaterdag de hele dag van veel klanten te horen waren. Groot is het zeker want met de extra verdieping die in de winkel is gebouwd, heeft DOK 2 een winkeloppervlakte van bijna 6.000m2.  

Toekomstplaatje

Ton den Ouden: “We zijn ontzettend trots op het resultaat van de complete vernieuwing van DOK 2, het was het vele werk van alle gedreven medewerkers, bedrijven en partners meer dan waard”. Nu de verbouwing achter de rug is, wordt er niet achterover geleund. “Wij staan zeker niet stil, DOK 2 wil voorop lopen op de laatste woontrends en blijft op zoek naar vernieuwend en inspirerend assortiment tegen de laagste prijzen. Dit is een continu proces,” aldus Ton de Ouden. Daarnaast is niet alleen de winkel vernieuwd, ook de huisstijl is in een nieuw jasje gestoken en dit wordt de komende tijd verder geïmplementeerd op de website www.DOK2.nl. Marcel den Ouden sluit zich volledig aan bij zijn vader. “DOK 2 heeft geen regiofunctie meer, het woonwarenhuis heeft, mede ook dankzij het succes van de webshop, een nationale allure gekregen”. De gedreven eigenaren zien voldoende kansen en uitdagingen om de komende jaren dit verder te ontwikkelen.  

Openingsacties

Tot en met 2 december 2017 maken klanten bij een aankoop in de winkel kans op verschillende prijzen. Op deze manier kunnen mensen die zaterdag niet in de gelegenheid waren bij DOK 2 naar binnen te gaan, toch meeprofiteren van de heropening. Het prijzenpakket bestaat uit een hanglamp (t.w.v.€ 139,-), accessoires naar keuze (t.w.v.€ 200,-), een schilderij naar keuze (t.w.v.€300,-), een fauteuil (t.w.v.€ 349,-) en een complete set eetkamerstoelen (t.w.v. € 500,-). Bovendien profiteren klanten van een gratis thuislevering van hun bestelling gedurende deze periode. 

heropening DOK 2