Ibiza stijlDe Ibiza stijl is een stijl waar je dit komende seizoen niet meer omheen kunt. Creëer jij graag een zomers gevoel in jouw interieur, houd je van leuke patroontjes en maak je vaak gebruik van planten, hout of andere natuurlijke materialen? Dan past het Ibiza interieur helemaal bij jou!

De basis

De benodigdheden voor een interieur in Ibiza stijl hoeven niet heel lastig te zijn. Het begint vooral met een simpele en rustige basis. Wit is een kleur die in veel Ibiza huizen voorkomt en ervoor zorgt dat het interieur één en al zomer uitstraalt. Witte muren zijn dus een must, maar ook witte meubels zoals een grote witte stoel of een wit plaid over de bank zie je veel terugkomen binnen deze stijl.

Naast wit, wordt er ook juist veel kleur gebruikt. Het is maar net hoe je het wilt toepassen in jouw interieur want eigenlijk mag alles. Toch geen witte muur maar knal-oranje? Dat kan! Plaats er nog wat leuke kleurrijke kussens met printjes bij en jouw interieur is helemaal Ibiza proof.

Ibiza stijl Ibiza stijl

Accessoires maken je huis

Cactussen, hout en hangplanten zijn maar een aantal voorbeelden van alle accessoires die niet te missen zijn in een Ibiza interieur. Hout vind je terug in de meubels, maar bijvoorbeeld ook in het plafond of als er gewerkt wordt met pallets. De cactussen en planten worden eigenlijk overal door het huis geplaatst in leuke kleurrijke potten of bijvoorbeeld aan een houten ladder. Plaats een aantal cactussen en planten in verschillende groottes bij elkaar voor een leuk speels effect.

Naast deze soorten accessoires, past macramé ook binnen deze woontrend. Macramé is een knooptechniek voor bijvoorbeeld plantenhangers of wandkleedjes. Iets wat dus ook precies past binnen jouw Ibiza interieur. Hang de wandkleedjes naast elkaar op een gekleurde muur en plaats een mooie hangplant in een macramé hanger. Voor ieder wat wils.

 Ibiza stijl Ibiza stijl Ibiza stijl

Nu is het jouw beurt

Wij snappen het volkomen als je nu jouw volledige interieur in Ibiza stijl wilt veranderen. Shop daarom de leukste items bij ons in de winkel in Veenendaal of via de webshop, en wie weet zit jij binnenkort ultiem te genieten in Ibiza stijl!