DOK 2DOK 2 bestaat 7,5 jaar en viert feest

Woonwinkel viert jubileum met korting en weggeefacties

DOK 2 bestaat 7,5 jaar. Het woonwarenhuis vindt dit jubileum reden voor een feestje. Daarom organiseert DOK 2 een feestelijke actieweek van 30 april 2016 tot en met 8 mei 2016 met speciale kortingen en acties.

DOK 2 startte op 1 oktober 2008 met het woonwarenhuis op de woonboulevard in Veenendaal.Een jaar later werd ook een start gemaakt met de webshop. Met een gevarieerd assortiment aan meubels en woonaccessoires is DOK 2 binnen een paar jaar uitgegroeid tot een bekend en geliefd woonwarenhuis in de regio Midden-Nederland en ver daarbuiten.

Groeiend succes

Dat DOK 2 een succesformule is, blijkt onder andere uit het groeiende aantal online bestellingen. DOK 2 ziet een grote stijging van het aantal online bestellingen per dag. Inmiddels is er elke dag een heel team bezig met het klaarmaken en inpakken van alle online bestellingen. Per dag komen 3 vrachtwagens de pakketten ophalen. Door de webshop weet niet alleen regio Midden-Nederland, maar heel Nederland en ook België, DOK 2 te vinden! DOK 2 is trots op het succes dat de afgelopen jaren behaald is. Dit wil zij niet alleen vieren, maar samen met haar klanten en biedt daarom verschillende acties aan.

Feestelijke actieweek

Het 7,5-jarig jubileum werd begin maart en begin april al aangekondigd door twee verlotingen van een tafel van het merk LABEL51. Deze tafels zijn inmiddels verloot onder alle reacties die binnenkwamen via Facebook. DOK 2 zal de komende periode nog meer weggeefacties houden. Wanneer blijft nog even een verrassing. Daarnaast geeft DOK 2 ter ere van het 7,5-jarig jubileum tijdens de actieweek zowel online als in de winkel 7,5% korting op iedere aankoop.

Over DOK 2

DOK 2 is een toegankelijk woonwarenhuis waar consumenten terecht kunnen voor een groot assortiment meubels en woonaccessoires. DOK 2 biedt de laagste-prijsgarantie en heeft veel artikelen rechtstreeks uit voorraad leverbaar vanuit het 3000 m2 magazijn. Naast de centraal gelegen, 3500 m2 grote winkel in Veenendaal, shoppen consumenten uit Nederland en België 24/7 via de webshop www.DOK2.nl.