Oker, dé kleur van het jaar 2016 volgens Akzo Nobel, moederbedrijf van het bekende verfmerk Flexa. Deze frisse, felle kleur is goed te combineren met bijvoorbeeld pastelkleuren en natuurtinten.

Maar wat dacht je van de combinatie zwart en oker. De perfecte combinatie voor een stijlvol interieur. Waar zwart zorgt voor een neutrale maar krachtige look, brengt oker warmte in je interieur. Oker en zwart passen perfect bij een vintage of industrieel interieur. Maar de kleuren zijn ook prima toe te passen in een moderne woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan de Gebreide Poef, die past toch eigenlijk overal!

Dark & Light

De combinatie oker en zwart past perfect bij een andere trend die erg aan het opkomen is in 2016, namelijk: ‘Dark & Light’. Een donkere kleur, zoals zwart, geeft rust. En dit is toch precies wat we allemaal nodig hebben. Rust in ons interieur zorgt voor die heerlijk ontspannen sfeer waar je zo naar verlangt na een lange werkdag.

Speciaal voor jou geselecteerd

Ben jij ook helemaal weg van de combinatie oker en zwart? Kijk dan snel bij onze, speciaal voor de oker en zwart trend, geselecteerde producten. Je hoeft natuurlijk niet gelijk je hele huis te verbouwen, een paar aanpassingen of toevoegingen zorgen voor een hele nieuwe sfeer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Gebreide kruk Kota of de Hanglamp Buff.

Heb je onze nieuwsbrief over dit onderwerp gemist? Bekijk dan hier de nieuwsbrief alsnog.

DOK 2 Pinterest 

DOK 2 Pinterest Oker en Zwart

Fauteuil Jayden ZwartHanglamp Buff Vintage GeelPronkrek vtwonen ZwartGebreide Kruk Kota GeelSfeerbeeld hanglampen LABEL51