De roodbruine kleur terracotta is één van de trendkleuren van 2017. Bij terracotta denk je waarschijnlijk gelijk aan bijvoorbeeld aardewerk potten. En dat is ook niet zo gek want terracotta betekent eigenlijk gewoon gebakken aarde of klei. De ‘simpele’ aardewerkpotten zijn helemaal terug van weggeweest. Combineer verschillende maten bij elkaar en maak hiermee een levendig geheel. Maar je kunt nog veel meer met terracotta!

Met terracotta breng je sfeer in huis. Deze mooie aardetint straalt warmte uit en het leuke is, je kunt eindeloos combineren met de kleur. Met Terracotta waan je je in mediterrane sferen. Combineer de kleur met andere mediterrane en oosterse kleuren en vormen. Heerlijk toch, al die warmte in huis en zeker in deze koude winterweken.

Eindeloos combineren met terracotta

Ook is Terracotta goed te combineren met groen. Groen is net als terracotta een natuurlijke kleur. Combineer terracotta met planten, of groene meubels en accessoires. Hierdoor maak je een combinatie tussen de terracotta trend en de urban jungle trend die net als vorig jaar niet mag ontbreken in je interieur. Natuurlijke materialen, in combinatie met veel groen geeft je huis echt een gezellige sfeer.

Houd je van wat meer tegenstelling en contrast. Probeer dan eens een combinatie te maken met beton. Met beton, natuurlijk in combinatie met houten accessoires en veel groen, geef je je interieur stijl en karakter.

 

 

Even binnenkijken

Ben je ook helemaal weg van de terracotta stijl en alle mooie meubels van hout en in natuurlijke kleuren? Bekijk dan hieronder de speciaal voor jou geselecteerde producten. De accessoires die zijn gebruikt op de foto’s vind je allemaal terug in onze winkel in Veenendaal. Dus kom gerust eens langs