Bloomingville - Bureau Wells

Eikenhout Bruin | Eikenfineer Bruin

Bloomingville - Bureau Wells

Bloomingville - Bureau Wells

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

849,-
Leverbaar
3 - 4 weken
  • Webshop Only
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Bloomingville - Bureau Wells
Bloomingville - Bureau Wells
849,-

Over het merk Bloomingville

Bloomingville kenmerkt zich door inspirerende woonitems en is echt een welkome verrassing voor je interieur. Als we de woonstijl moeten omschrijven vallen de meeste producten in de Scandinavische stijl. De meubels en woonaccessoires zijn gemaakt van prachtige materialen. Veel hout, keramiek en de mooiste stoffen. In de collectie van Bloomingville vind je veel waxinelichthouders, tafellampen, vazen, kandelaren maar ook fantastische salontafels zoals de Luana en de opbergkast uit je dromen; Sanna. Wanneer je de meubels ook graag in het echt wilt bekijken moet je echt eens langskomen in onze woonwinkel in Veenendaal. Hier is een groot deel uit de Bloomingville collectie te zien. Tot snel!

Best verkocht