Boekenkast Nantes Links 77,5 Cm

Gerecycled Teakhout | Vintage Metaal

Boekenkast Nantes Links 77,5 Cm

Boekenkast Nantes Links 77,5 Cm

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1.075,-
Haal eens iets anders dan anders in huis! Dit kan zeker met deze boekenkast van de Nantes serie! Hij heeft twee lade's en drie plankjes waarin je al jouw favoriete boeken kwijt kan, en door de combinatie van het teakhout samen met het vintage metaal heeft de boekenkast Nantes een strakke industriële uitstraling gekregen. Zo kun je hem kwijt bij elke woonstijl! Mocht je helemaal enthousiast zijn van deze boekenkast, neem dan ook zeker een kijkje op onze website voor de andere meubels van de Nantes serie!
Leverbaar
2 - 5 werkdagen
  • Te zien in de showroom
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Boekenkast Nantes Links 77,5 Cm
Boekenkast Nantes Links 77,5 Cm
1.075,-

Over het merk DOK 2 Rustique

Breng een oase van rust in huis met het merk DOK 2 Rustique. Dit merk ademt een huiselijke sfeer en geeft jouw interieur een landelijke touch. Laat je verassen door natuurlijke materialen, warme kleuren en goede kwaliteit die dit merk met zich meebrengt.

Met de items van DOK 2 Rustique creëer je een knusse sfeer in huis waar iedereen zich thuis voelt. Een veelzijdige collectie meubels die gemaakt zijn met oog voor details en materiaal dat ‘leeft’.

Best verkocht