By-Boo - Fauteuil Babe

Stof Wit | Gelakt Metaal

299,-
Dit leuke fauteuil maakt elke woonkamer weer wat leuker! Het fauteuil heeft de naam babe gekregen en komt van het leuke Nederlandse merk By-Boo. Het fauteuil is gemaakt van polyester en is super zacht! Het zwarte onderstel gemaakt van metaal past er ook helemaal bij. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. Neem voor de andere kleur ook gerust een kijkje in onze webshop. Maak de look af met 1 van jouw favoriete kussens!
Leverbaar
Op aanvraag

  • Te zien in de showroom
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
By-Boo - Fauteuil Babe
By-Boo - Fauteuil Babe
299,-

Over het merk By Boo

Dit merk is uitdagend, verrassend en onderscheidend! By-Boo haakt snel in op de nieuwste woontrends en geeft daar haar eigen twist aan.

Met de bijzondere en sfeervolle meubels en woonaccessoires maak je je interieur helemaal compleet. Oftewel By-Boo, Makes a Home!

Technische details

Technische details
EAN 8719743435131
Breedte (in cm) 74
Diepte (in cm) 72
Hoogte (in cm) 71
Gewicht product (in gram) 9500
Merk By Boo
Materiaal Stof
Kleur Wit
Stijl Industrieel
Draaibaar Nee

Best verkocht