By-Boo - Fauteuil Babe

Stof Wit | Gelakt Metaal

By-Boo - Fauteuil Babe

By-Boo - Fauteuil Babe

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

329,-
Dit leuke fauteuil maakt elke woonkamer weer wat leuker! Het fauteuil heeft de naam babe gekregen en komt van het leuke Nederlandse merk By-Boo. Het fauteuil is gemaakt van polyester en is super zacht! Het zwarte onderstel gemaakt van metaal past er ook helemaal bij. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. Neem voor de andere kleur ook gerust een kijkje in onze webshop. Maak de look af met 1 van jouw favoriete kussens!
Wit
Leverbaar
2 - 5 werkdagen
  • Webshop Only
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
By-Boo - Fauteuil Babe
By-Boo - Fauteuil Babe
329,-

Over het merk By Boo

Dit merk is uitdagend, verrassend en onderscheidend! By-Boo haakt snel in op de nieuwste woontrends en geeft daar haar eigen twist aan.

Met de bijzondere en sfeervolle meubels en woonaccessoires maak je jouw interieur helemaal compleet. Oftewel By-Boo, Makes a Home!

Best verkocht