By-Boo - Salontafel Wood - Set van 2

Mangohout | Zwart Metaal

By-Boo - Salontafel Wood - Set van 2

By-Boo - Salontafel Set Wood Ø43 Cm / Ø53 Cm

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

229,-
Deze bijzettafel set komt van het leuke Nederlandse merk By-Boo. Door de combinatie van het metaal met het hout krijgen de bijzettafels een moderne, industriële look en zijn ze te combineren met vrijwel elk interieur. Leuk om als set bij elkaar te zetten, maar je kunt ze natuurlijk ook apart van elkaar gebruiken!
Leverbaar
3 - 4 weken
  • Webshop Only
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
By-Boo - Salontafel Set Wood Ø43 Cm / Ø53 Cm
By-Boo - Salontafel Wood - Set van 2
229,-

Over het merk By Boo

Dit merk is uitdagend, verrassend en onderscheidend! By-Boo haakt snel in op de nieuwste woontrends en geeft daar haar eigen twist aan.

Met de bijzondere en sfeervolle meubels en woonaccessoires maak je jouw interieur helemaal compleet. Oftewel By-Boo, Makes a Home!

Best verkocht