By-Boo - Vloerkleed Rox 160x230 cm

Microviber Naturel

By-Boo - Vloerkleed Rox 160x230 cm

By-Boo - Vloerkleed Rox 160x230 cm

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

229,-
Ga na een lange dag werken lekker op dit zachte kleed voor de open haard zitten! Dit toffe kleed komt van het hippe Nederlandse merk By-Boo en heeft de naam Rox gekregen. Vloerkleed Rox is verkrijgbaar in twee kleuren: naturel en grijs. Ook is het vloerkleed verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: 160x230 cm en 200x300 cm. Zo is er altijd wel een kleur of afmeting die bij jouw woon- of slaapkamer past. Neem voor de overige kleur en afmeting ook gerust een kijkje in onze webshop!
Rechthoekig
M
Leverbaar
2 - 5 werkdagen
  • Webshop Only
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
By-Boo - Vloerkleed Rox 160x230 cm
By-Boo - Vloerkleed Rox 160x230 cm
229,-

Over het merk By Boo

Dit merk is uitdagend, verrassend en onderscheidend! By-Boo haakt snel in op de nieuwste woontrends en geeft daar haar eigen twist aan.

Met de bijzondere en sfeervolle meubels en woonaccessoires maak je jouw interieur helemaal compleet. Oftewel By-Boo, Makes a Home!

Best verkocht