By-Boo - Wijnrek Botella

Zwart Metaal

49,-
Wil je jouw favoriete wijnen graag op een leuke manier aan iedereen laten zien? In dit wijnrek kun je veel verschillende wijnen kwijt en ziet er ook nog eens geweldig uit! Het wijnrek komt van het hippe Nederlandse merk By-Boo en heeft de naam Botella gekregen. Wees maar niet bang dat je niet al jouw flessen erin kwijt kunt: wijnrek Botella heeft plaats voor maar liefst 8 flessen. Zet hem in de keuken of woonkamer, op beide plekken zal hij mooi staan. Wijnrek Botella is gemaakt van metaal en heeft een zwarte kleur gekregen. Zo past hij eigenlijk bij elk soort interieur goed. Het perfecte wijnrek!
Leverbaar
1 - 3 weken

  • Webshop Only
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
By-Boo - Wijnrek Botella
By-Boo - Wijnrek Botella
49,-

Over het merk By Boo

Dit merk is uitdagend, verrassend en onderscheidend! By-Boo haakt snel in op de nieuwste woontrends en geeft daar haar eigen twist aan.

Met de bijzondere en sfeervolle meubels en woonaccessoires maak je je interieur helemaal compleet. Oftewel By-Boo, Makes a Home!

Technische details

Technische details
EAN 8719743431492
Breedte (in cm) 34
Diepte (in cm) 23.5
Hoogte (in cm) 60,5
Gewicht product (in gram) 2100
Merk By Boo
Materiaal Metaal
Stijl Industrieel

Best verkocht