Eetkamerstoel Dez 49x60x87 cm

Hunter Velours | Zwart Metaal

Eetkamerstoel Dez 49x60x87 cm

Eetkamerstoel Dez Hunter Velours 1

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

119,-
Eetkamerstoel Dez van LABEL51, uitgevoerd in hunter velours is een prachtige en elegante stoel gemaakt van de mooiste materialen. De aparte zitting en rugleuning voorzien de stoel van extra veel comfort en stijl. Dez is uniek en toegankelijk, wat het de perfecte stoel maakt voor aan iedere eettafel!
Prijs per stuk, verkoop per 2 stuks
Hunter
Op voorraad
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
  • Te zien in de showroom
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Eetkamerstoel Dez Hunter Velours 1
Eetkamerstoel Dez 49x60x87 cm
119,-

Over het merk LABEL51

LABEL51 is een nieuw, jong en stoer merk met een eigenwijze kijk op de woonwensen van vandaag.

In onze collectie vind je stoere en eigentijdse woonartikelen, accessoires en verlichting. Het variërend assortiment speelt in op de must haves van nu. De artikelen van LABEL51 zijn de finishing touch voor elk interieur.

Best verkocht