Eleonora - Dressoir Remi 170 cm

Bruin Mangohout | Zwart Metaal

Eleonora - Dressoir Remi 170 cm

Eleonora - Dressoir Remi 170 cm

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

899,-
Hoe leuk is de meubelserie Remi!
Dressoirs
Bruin
Leverbaar
2 - 5 werkdagen
  • Te zien in de showroom
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Eleonora - Dressoir Remi 170 cm
Eleonora - Dressoir Remi 170 cm
899,-

Over het merk Eleonora

Bij DOK 2 verkopen wij de volledige collectie van het merk Eleonora. Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Ga dan zeker eens kijken bij de eetkamerstoelen van Eleonora. Verschillende stijlen, verschillende kleuren. Het is het bekijken meer dan waard! Zowel in onze webshop als in de winkel kun je het gehele assortiment zien. De meeste artikelen van Eleonora zijn snel leverbaar en hierdoor kun je er snel van gaan genieten! Kom dit assortiment en meer bekijken in onze winkel in Veenendaal.

 

Best verkocht