Eleonora - Kabinet Wisconsin 60 cm

Gelakt Mangohout

349,-
Wat een leuke houten opbergkast is dit! De opbergkast heeft de naam Wisconsin gekregen en komt van het hippe merk Eleonora. De kast is voorzien van 4 vakken waarvan het bovenste vak is afgesloten door middel van een deurtje wat van boven naar onderen open gedaan kan worden. Opbergkast Wisconsin is gemaakt van mangohout en heeft een mooie bruine kleur gekregen. Door deze kleur kun je de opbergkast met vrijwel elke woonstijl combineren. Bovenop de opbergkast is er ook nog plek voor een leuke plant. Wat wil je nog meer?
Leverbaar
2 - 5 werkdagen

  • Bekijk een serieproduct in de winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Eleonora - Kabinet Wisconsin 60 cm
Eleonora - Kabinet Wisconsin 60 cm
349,-

Over het merk Eleonora

Bij DOK 2 verkopen wij de volledige collectie van het merk Eleonora. Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Ga dan zeker eens kijken bij de eetkamerstoelen van Eleonora. Verschillende stijlen, verschillende kleuren. Het is het bekijken meer dan waard! Zowel in onze webshop als in de winkel kun je het gehele assortiment zien. De meeste artikelen van Eleonora zijn snel leverbaar en hierdoor kun je er snel van gaan genieten! Kom dit assortiment en meer bekijken in onze winkel in Veenendaal.

 

Best verkocht