Voor 18.00 uur besteld, is morgen in huis     •    Laagste prijsgarantie   •      14 dagen bedenktijd     •    Klanten beoordelen ons met een 8.5

0 producten | € 0,00

 

DOK 2 verbouwt en daar hebben we jou bij nodig!

De komende maanden wordt de winkel groots aangepakt. Meer over de voortgang van de verbouwing lees je hier. Maar naast alle plannen die we zelf al hebben vormgegeven, heb jij misschien ook wel een fantastisch idee om onze winkel tot een nog groter succes te maken. Dit kan natuurlijk van alles zijn, als het maar past bij DOK 2. Wij zijn erg nieuwsgierig naar alle ideeën. Maak je idee aan ons kenbaar door de actiekaart in te vullen en deze in de ideeënbus in de winkel in Veenendaal achter te laten. Wie weet wordt jouw idee uitgekozen en uitgevoerd. Bovendien maak je kans op een meubelcheque ter waarde van maar liefst 1000 euro! Je kunt ons je idee natuurlijk ook kenbaar maken door het formulier in te vullen.

 

Voorwaarden

  1. De winactie loopt van 3 juli 2017 t/m 1 oktober 2017.

  2. Door deelname aan de actie maak je kans op een meubelcheque ter waarde van 1000 euro, te besteden bij DOK 2 in Veenendaal. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere producten of diensten.

  3. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je de volledig ingevulde actiekaart hebt ingeleverd in de daarvoor bestemde box in de winkel DOK 2 in Veenendaal of door het online formulier in te vullen. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

  4. Deelname aan de actie is uitgesloten voor iedereen die op welke wijze ook direct of indirect betrokken is bij DOK 2.

  5. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.

  6. Door het accepteren van de prijs, gaat de winnaar ermee akkoord dat zijn/haar naam naar redelijkheid kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder enige compensatie.

  7. Door mee te doen aan de actie wordt je automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wordt het e-mailadres gebruikt voor andere promotionele activiteiten. Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven. De gegevens worden niet verstrekt aan derden. 
  8. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.   

 

  • Heb je vragen voor de winkel? Bel ons: 0318-478306. Of stuur een e-mail naar info@dok2.nl Voor vragen over de webshop bel je: 0318-478308. Of stuur een e-mail naar verkoop@dok2.nl
  • Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur t/m 18.00 uur.
^