Interieurtrends van deze zomer

Zomerse kleuren, Mediteraanse sferen en nog veel meer stijlen die terugkomen deze zomer. In dit blog vind je verschillende interieurtrends die deze zomer terugkomen. Doe alvast inspiratie op voor jouw interieur met deze zomerse trends!

Aardse tonen

Deze zomer zie je veel aardse kleuren terugkomen in het interieur. Hierbij gaat het niet over een wit en bruin interieur maar de kleur terracotta komt steeds meer terug. De Terracottakleur vind je veel terug in accessoires zoals kussens maar ook in bloempotten en op de muur. De Terracottakleur geeft een warme uitstraling aan de ruimte, net alsof je jezelf op een Spaans eiland bevindt.

Scandinavische frisse look

Haal wat fijns in huis met deze woontrend! Frisse pasteltinten, lichte houtsoorten en een mix van mooie accessoires komen samen in deze woonstijl. De Scandinavische woontrend was al even een grote inspiratiebron in het interieur en ook dit jaar komt hij weer terug, alleen in net een ander jasje. Rustgevende banken, moderne kuipstoelen of een royale eettafel: in deze nieuwe Scandinavische trend komen ze allemaal voor. Lichte pasteltinten worden in deze trend gecombineerd met lichte houtsoorten en wit voor een frisse uitstraling.

Dress to impress

Interieurs vol stijlen die soms net lijken op een filmset of een chic hotel. Geïnspireerd op het perfecte Instagram plaatje, want interieurtrends zijn een populair fenomeen op sociale media. Deze interieurtrend is dan ook een trend die erg opvalt en thematiseren is hierbij helemaal hip. Deze interieurtrend omvangt verschillende interieurstijlen met gewaagde kleurencombinaties zoals donkerroze en blauwtinten. Is deze trend iets voor jou? Creëer jouw eigen kleurencombinaties met deze interieurstijl en laat zien wie je echt bent! Niets is te gek met deze stoere interieurstijl.