Kare Design - Ladekast Muskat

Mangohout

Kare Design - Ladekast Muskat

Kare Design - Ladekast Muskat

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

959,-
De Muskat-serie is er zeker een die opvalt! Deze prachtige meubels zijn uitgevoerd in mangohout en hebben subtiele gouden details op de deurtjes en poten. Ook zijn de deurtjes voorzien van mooie gouden knoppen. Combineer de verschillende meubels van deze serie in jouw kamer of ga voor 1 meubelstuk als eyecatcher. Het is allemaal mogelijk! Neem voor de overige meubels uit deze Muskat-serie ook zeker een kijkje in onze webshop!
Leverbaar
3 - 4 weken
  • Bekijk een serieproduct in de winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Kare Design - Ladekast Muskat
Kare Design - Ladekast Muskat
959,-

Over het merk Kare Design

Misschien ken je dit fantastische woonmerk maar het kan ook zijn dat dit nog nieuwe voor je is. Uitgesproken en uniek zijn de eerste woorden die bij ons opkomen wanneer we aan deze meubels denken. Ze hebben de toon gezet op het gebied van schitterende meubelcollecties; denk aan mooie eetkamerstoelen, tafellampen, bijzettafels, nachtkastjes en de meest prachtige schilderijen en andere wanddecoratie. Zo kunnen we nog wel even doorgaan maar het wordt tijd dat je de collectie zelf eens gaat bekijken. In onze winkel in Veenendaal en in onze webshop shop je de mooiste woonitems van KARE Design. 

Best verkocht