Kare Design - Nachtkastje Muskat

Mangohout | Goud Metaal

Kare Design - Nachtkastje Muskat

Kare Design - Nachtkastje Muskat

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

329,-
Plaats deze nachtkastjes naast jouw bed en maak er jouw kamer helemaal mee af! Het nachtkastje heeft een strak maar sjiek design doordat deze is gemaakt van hout maar wel subtiele gouden details heeft. Het nachtkastje heeft 2 lades waar je veel spulletjes in kwijt kunt. Zo heb je deze altijd bij de hand! Nachtkastje Muskat heeft uitlopende poten waardoor het kastje stevig blijft staan.
Leverbaar
1 - 3 weken
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Kare Design - Nachtkastje Muskat
Kare Design - Nachtkastje Muskat
329,-

Over het merk Kare Design

Misschien ken je dit fantastische woonmerk maar het kan ook zijn dat dit nog nieuwe voor je is. Uitgesproken en uniek zijn de eerste woorden die bij ons opkomen wanneer we aan deze meubels denken. Ze hebben de toon gezet op het gebied van schitterende meubelcollecties; denk aan mooie eetkamerstoelen, tafellampen, bijzettafels, nachtkastjes en de meest prachtige schilderijen en andere wanddecoratie. Zo kunnen we nog wel even doorgaan maar het wordt tijd dat je de collectie zelf eens gaat bekijken. In onze winkel in Veenendaal en in onze webshop shop je de mooiste woonitems van KARE Design. 

Best verkocht