Kare Design - Schilderij Angelwings

Glas

Kare Design - Schilderij Angelwings

Kare Design - Schilderij Angelwings

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

199,-
Geef dit schilderij een mooi plekje in jouw woon- of slaapkamer en maak er de kamer helemaal mee af! Het schilderij heeft de naam Angelwings gekregen. Voor het schilderij zit een glazen plaat welke het schilderij mooi afmaakt en beschermt. Schilderij Angelwings is 120 cm breed en 80 cm hoog. Waar hang jij dit schilderij op?
Leverbaar
3 - 4 weken
  • Te zien in de showroom
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Kare Design - Schilderij Angelwings
Kare Design - Schilderij Angelwings
199,-

Over het merk Kare Design

Misschien ken je dit fantastische woonmerk maar het kan ook zijn dat dit nog nieuwe voor je is. Uitgesproken en uniek zijn de eerste woorden die bij ons opkomen wanneer we aan deze meubels denken. Ze hebben de toon gezet op het gebied van schitterende meubelcollecties; denk aan mooie eetkamerstoelen, tafellampen, bijzettafels, nachtkastjes en de meest prachtige schilderijen en andere wanddecoratie. Zo kunnen we nog wel even doorgaan maar het wordt tijd dat je de collectie zelf eens gaat bekijken. In onze winkel in Veenendaal en in onze webshop shop je de mooiste woonitems van KARE Design. 

Best verkocht