Kare Design - Spiegel Hologram 76x119 cm

Goud

Kare Design - Spiegel Hologram 76x119 cm

Kare Design - Spiegel Hologram 76x119 cm

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

489,-
Spiegel Hologram heeft een tof design dat je niet vaak ziet. De spiegel is uitgevoerd in glas en heeft een zilverkleurige omranding. Spiegel Hologram is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen: 76x119 cm, 117x68 cm en 119x76 cm. Zo is er altijd wel een afmeting die bij jouw muur past! Hang spiegel Hologram in de gang, woonkamer of slaapkamer: overal komt hij goed tot zijn recht! Waar hang jij spiegel Hologram neer?
L
Goud
Leverbaar
3 - 4 weken
  • Bekijk een serieproduct in de winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Kare Design - Spiegel Hologram 76x119 cm
Kare Design - Spiegel Hologram 76x119 cm
489,-

Over het merk Kare Design

Misschien ken je dit fantastische woonmerk maar het kan ook zijn dat dit nog nieuwe voor je is. Uitgesproken en uniek zijn de eerste woorden die bij ons opkomen wanneer we aan deze meubels denken. Ze hebben de toon gezet op het gebied van schitterende meubelcollecties; denk aan mooie eetkamerstoelen, tafellampen, bijzettafels, nachtkastjes en de meest prachtige schilderijen en andere wanddecoratie. Zo kunnen we nog wel even doorgaan maar het wordt tijd dat je de collectie zelf eens gaat bekijken. In onze winkel in Veenendaal en in onze webshop shop je de mooiste woonitems van KARE Design. 

Best verkocht