Voor 18.00 uur besteld, is morgen in huis     •    Laagste prijsgarantie   •      14 dagen bedenktijd     •    Klanten beoordelen ons met een 8.8

0 producten | € 0,00

 
Toon filters

Ondernemer worden?

In DOK 2 biedt een groot aantal deelnemers op 3500m2 winkelruimte op de woonboulevard van Veenendaal hun producten aan. De deelnemers zijn groothandelaren, importeurs, fabrikanten en zelfstandig ondernemers die rechtstreeks aan de consument verkopen zonder tussenkomst van de detailhandel.  Als ondernemer hoef je er alleen maar voor de zorgen dat de unit netjes is ingericht. DOK 2 zorgt voor alle overige activiteiten die nodig zijn voor de verkoop.

DOK 2 brochure voor ondernemers

DOK 2 heeft een speciale brochure uitgebracht voor potentiële deelnemers. Hierin vind je meer informatie over het concept en de locatie van DOK 2. Tevens kun je hierin de mogelijkheden voor je eigen onderneming bekijken. Je kunt de brochure hier downloaden.

Ben je enthousiast en wil je meer informatie over ons concept, neem dan contact op met DOK 2 via onderstaand e-mailadres. Vermeld duidelijk je naam, de naam van de onderneming en de producten die je wilt aanbieden. Geef hierbij aan hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben voor de presentatie van het assortiment. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Door het succes van DOK 2 komen er niet gemakkelijk ruimtes vrij. Echter staan wij altijd open voor ondernemers met een vernieuwend assortiment en korte inkoopkanalen.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar: miranda@dok2.nl

  • Heb je een vraag? Bel naar: 0318-478306.
    Of stuur ons een e-mail: info@dok2.nl (winkel) of verkoop@dok2.nl (webshop).

  • Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur t/m 18.00 uur.
^