Tower Living - Dressoir Ora 222 cm

Recycled Teakhout

1.999,-
Het Ora dressoir is een modern en eigentijds meubel, gemaakt van gerecycled teakhout. Het Ora dressoir heeft een modern design, met een poot die overloopt in de handgreep. Door dit unieke design en de combinatie met de metalen poot, is Ora perfect voor als je opzoek bent naar industriële meubelen, die net even anders zijn.
Op voorraad
1 - 3 weken

  • Bekijk een serieproduct in de winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Tower Living - Dressoir Ora 222 cm
Tower Living - Dressoir Ora 222 cm
1.999,-

Over het merk Tower Living

Tower Living heeft altijd een verrassende collectie. Deze collectie is opgebouwd uit vier verschillende woonstijlen: romantisch en landelijk, stoer en industrieel, stijlvol en klassiek en eigentijds en functioneel. Ook kan je bij Tower Living terecht voor complete meubelseries zodat de ruimte in een keer stijlvol is ingericht. Je moet hier dus wel kunnen vinden wat je zoekt!

Technische details

Technische details
Breedte (in cm) 222
Hoogte (in cm) 89
Diepte (in cm) 45
Materiaal Teak
Merk Tower Living
Materiaal poten/onderstel Metaal
Kleur van de poten/onderstel Zwart
Stijl Modern
Kleur Koper
Aantal poten 2
Aantal laden 2
Aantal deuren 2
Aantal glazen deuren 0
Aantal planken 0
Aantal vakken 3
Aantal kleppen 0
Aantal lampen 0

Best verkocht