Tower Living - Hocker Bolton

Stof Groen | Vintage Metaal

199,-
Voeg hocker Bolton toe aan jouw interieur en maak jouw kamer hier helemaal mee af! Hocker Bolton heeft een toffe uitstraling gekregen door de gekruisde poot. De beklede zitting, welke is gedecoreerd met knopen, maakt de look helemaal af. Hocker Bolton is goed te combineren met de andere meubels uit deze serie en is in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Neem voor de overige meubels uit deze serie en de andere kleuren gerust een kijkje in onze webshop!
Leverbaar
Wegens succes tijdelijk uitverkocht!

  • Webshop Only
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Tower Living - Hocker Bolton
Tower Living - Hocker Bolton
199,-

Over het merk Tower Living

Tower Living heeft altijd een verrassende collectie. Deze collectie is opgebouwd uit vier verschillende woonstijlen: romantisch en landelijk, stoer en industrieel, stijlvol en klassiek en eigentijds en functioneel. Ook kan je bij Tower Living terecht voor complete meubelseries zodat de ruimte in een keer stijlvol is ingericht. Je moet hier dus wel kunnen vinden wat je zoekt!

Technische details

Technische details
Breedte (in cm) 46
Diepte (in cm) 46
Hoogte (in cm) 48
Merk Tower Living
Materiaal Stof
Kleur Groen
Stijl Landelijk
Draaibaar Nee

Best verkocht