Tower Living - Tv-meubel Ora 222 cm

Recycled Teakhout

1.389,-
Het Ora TV-meubel is een modern en eigentijds meubel, gemaakt van gerecycled teakhout. Het Ora TV-meubel heeft een modern design, met een poot die overloopt in de handgreep. Door dit unieke design en de combinatie met de metalen poot, is Ora perfect voor als je opzoek bent naar industriële meubelen, die net even anders zijn.
Op voorraad
1 - 3 weken

  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Tower Living - Tv-meubel Ora 222 cm
Tower Living - Tv-meubel Ora 222 cm
1.389,-

Over het merk Tower Living

Tower Living heeft altijd een verrassende collectie. Deze collectie is opgebouwd uit vier verschillende woonstijlen: romantisch en landelijk, stoer en industrieel, stijlvol en klassiek en eigentijds en functioneel. Ook kan je bij Tower Living terecht voor complete meubelseries zodat de ruimte in een keer stijlvol is ingericht. Je moet hier dus wel kunnen vinden wat je zoekt!

Technische details

Technische details
Breedte (in cm) 222
Diepte (in cm) 45
Hoogte (in cm) 53
Merk Tower Living
Materiaal Teak
Kleur Koper
Stijl Modern
Materiaal poten/onderstel Metaal
Kleur van de poten/onderstel Zwart
Aantal poten 2
Aantal laden 1
Aantal deuren 2
Aantal vakken 2

Best verkocht