XO Interiors - Uitschuiftafel Chic Oak 200x100 cm

Grenen Wit | Eiken Naturel

1.839,-
De tafel kan worden vergroot van 200 cm naar 240 of 280 cm
Leverbaar
Op aanvraag

Dit artikel kun je naar wens samen stellen. Bezoek onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.

Bekijk dit product in de winkel
  • Bekijk een serieproduct in de winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Uitschuiftafel Chic Oak 200x100 cm
XO Interiors - Uitschuiftafel Chic Oak 200x100 cm
1.839,-

Over het merk XO interiors

De meubels van XO Interiors zijn er voor iedereen. Elegant en stijlvol maar ook stoer en modern. Het maakt niet uit welke ruimte je wilt inrichten, de meubels van XO Interiors zijn geschikt. De uitgebreide meubelcollecties bestaan uit kasten, tafels maar ook prachtige eetkamerstoelen. Houd jij van een landelijke woonstijl? Dan moet je echt de Cosy Oak collectie bekijken. Toch liever een wat stoerdere inrichting? Dan ben je vast helemaal weg van de Cosy Metal collectie.
Wist je dat je bijna elk meubel naar wens kunt samenstellen? Zo kan je de kleur en het beslag kiezen om jouw interieurplaatje helemaal compleet te maken. Dit allemaal voor mooie prijzen. 

Kom ook eens naar onze woonwinkel in Veenendaal. Hier zijn de meubels van dit prachtige merk te bekijken. Zien we jou snel?

Best verkocht