Voor 18.00 uur besteld, is morgen in huis     •    Laagste prijsgarantie   •      14 dagen bedenktijd     •    Klanten beoordelen ons met een 8.8

0 producten | € 0,00

 
Toon filters

Badkamerlampen

Badkamerlampen

Als je 's ochtends wakker wordt en de badkamer inloopt wil je wel goed en duidelijk licht hebben uit je badkamerlampen. Goed licht is erg belangrijk als je voor de spiegel staat om je te scheren of je make-up op te doen. Een goede badkamerlamp helpt je om alles goed te kunnen zien.

per pagina Van laag naar hoog sorteren
per pagina Van laag naar hoog sorteren

Meer informatie over Badkamerlampen

Het meest optimale en mooiste licht in een badkamer krijg je als je kiest voor een badkamerlamp boven de spiegel of aan de zijkant van de spiegel. De schaduwen spelen dan minder parten en je gezicht wordt goed verlicht.

Veiligheid van badkamerverlichting

Omdat de badkamer een vochtige ruimte is, is het belangrijk om goed te letten op welke badkamerlamp je gebruikt en nog belangrijker, op welke plaats. De geschiktheid van verlichting voor in de badkamer wordt  vastgesteld aan de hand van twee factoren. Dit is de zone-indeling voor de badkamer en de IP-waarde van een armatuur. Deze IP-waarde geeft de mate van stof -en (spat)waterdichtheid aan van een verlichtingsarmatuur. Kijk altijd goed of een lamp geschikt is

Badkamerlampen in onze winkel

Wij hebben in onze webshop een duidelijke onderverdeling gemaakt en hopen dat je snel de juiste badkamerlamp vindt. Zit de juiste lamp er toch niet voor je bij? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel. Hier hebben wij een nog groter aanbod aan badkamerverlichting. Daar vind je waarschijnlijk wel de badkamerlamp waar je al een tijd naar op zoek bent.

  • Heb je een vraag? Bel naar: 0318-478306.
    Of stuur ons een e-mail: info@dok2.nl (winkel) of verkoop@dok2.nl (webshop).

  • Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur t/m 18.00 uur.
^