XO Interiors - Buffetkast Kubic Oak 70 cm - Links

Grenen Lichtgrijs | Eiken Naturel | 1 Deur 1 Lade

959,-
Wat een toffe buffetkast is deze Kubic! De boekenkast is 210 cm hoog, 70 cm breed en 40 cm diep. De kast is voorzien van veel opbergmogelijkheid: verschillende plankjes, een deurtje met ruimte daarachter en een lade. Deze buffetkast-links is ook verkrijgbaar als buffetkast-rechts. Deze zijn uiteraard goed met elkaar te combineren. Combineer deze buffetkast ook met de andere meubels uit de Kubic-serie voor een mooi geheel en maak er jouw huis helemaal mee af! Neem voor de andere producten ook gerust een kijkje in onze webshop!
Leverbaar
Op aanvraag

Let op: op maat gemaakte of op bestelling gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Bij annulering van een op maat gemaakte of op bestelling gemaakte artikel worden annuleringskosten van ten minste 30% van de aankoop in rekening gebracht.

  • Bekijk een serieproduct in de winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
XO Interiors - Boekenkast Kubic Oak 70 cm - Links
XO Interiors - Buffetkast Kubic Oak 70 cm - Links
959,-

Over het merk XO interiors

Technische details

Technische details
Breedte (in cm) 70
Diepte (in cm) 40
Hoogte (in cm) 210
Gewicht product (in gram) 68000
Merk XO interiors
Materiaal Grenen
Kleur Wit
Stijl Landelijk
Aantal poten 4
Gewicht incl verpakking in gram 68000

Best verkocht