Voor 18.00 uur besteld, is morgen in huis     •    Laagste prijsgarantie   •      14 dagen bedenktijd     •    Klanten beoordelen ons met een 8.8

0 producten | € 0,00

 
Toon filters

Barkrukken

Barkrukken

Mooi vormgegeven design barkrukken zijn een plaatje om te zien. Een design barkruk is meer dan een barkruk alleen. Design barkrukken zijn ruimtebesparend en dragen bij aan een gezellige stemming in je huis. Design barkrukken zijn niet alleen voor in huis, maar zijn ook buitenshuis geschikt. Bijzondere, stijlvolle barkrukken vind je bij ons.

per pagina Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
per pagina Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Meer informatie over Barkrukken

Een barkruk is een kruk die speciaal is ontworpen om aan een bar te kunnen zitten. Barkrukken zijn dan ook veelal te zien in horecagelegenheden. Barkrukken hebben hoge poten, zodat de persoon op de ideale hoogte aan de bar kan zitten. Een barkruk zit het lekkerst als het aan een bepaalde hoogte voldoet. De beste hoogte voor niet-verstelbare krukken is 75 cm. Voor verstelbare krukken is dit 80 cm. Voor een ideale zitting mag de ruimte tussen de bovenkant van het barblad en de bovenkant van de barkruk maximaal 30 cm. zijn. Om te bepalen hoeveel barkrukken aan uw bar plaats kunnen nemen, moet u rekening houden met een ruimte van 60 cm per kruk om ontspannen aan de bar te kunnen zitten.

 • Heb je een vraag? Bel naar: 0318-478306.
  Of stuur ons een e-mail: info@dok2.nl (winkel) of verkoop@dok2.nl (webshop).

 • Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur t/m 18.00 uur.
^