Betalen en annuleren

Op zoek naar antwoorden over betalingen en annuleringen? Hier zijn enkele veelgestelde vragen die je kunnen helpen. Als je vraag hier niet bij staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0318-478306 of stuur ons een e-mail naar info@dok2.nl. Ons team staat klaar om je te helpen!

Via de webshop kun je betalen met iDEAL of Creditcard. Dit geeft jou de mogelijkheid om te betalen op de manier die jij het prettigst vindt.

Bestel je vanuit België? Dan kun je betalen met Bancontact/Mr Cash of Creditcard. Ook kun je vanuit België door middel van een overboeking betalen. Op de afrekenpagina ontvang je hier instructies voor. Het bedrag van je bestelling kun je overmaken op rekeningnummer IBAN: NL 39 ABNA 0459.7247.62, BIC: RABONL2U onder vermelding van het bestelnummer. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, zal de bestelling worden uitgeleverd.

Helaas is het bij online bestellingen op dit moment niet mogelijk om achteraf te betalen. 

Bestellingen kunnen tot 12 uur na orderbevestiging kosteloos worden geannuleerd.

Bij maatwerkartikelen gelden hiervoor andere voorwaarden. Het product wordt dan speciaal voor jou geproduceerd. Hierdoor kunnen wij het artikel niet zomaar annuleren bij de fabrikant. Wanneer je bestelling wilt annuleren, zijn hier kosten aan verbonden. Voor meer informatie kan je altijd even contact met ons opnemen. Ook vind je de voorwaarden van annulering in artikel 12 van de CBW-voorwaarden.

Wanneer je je factuur kwijt bent, kun je ons een mail sturen of bellen. Geef aan op welke datum je de bestelling ongeveer hebt geplaatst en op welke naam de bestelling is geplaatst. Wij zullen je dan een kopie toesturen. Je kunt de factuur ook terugvinden in jouw account. 

Vanwege veiligheidsoverwegingen is het op onze website niet mogelijk om op één dag meer dan € 1.500,- te betalen met een creditcard. Neem contact met ons op voor een oplossing.