Betalen en annuleren

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

> Welke betaalmogelijkheden zijn er?

> Kan ik achteraf betalen?

> Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

> Ik ben mijn factuur kwijt. Kan ik hier een kopie van krijgen?

> Ik wil boven de € 1.500,- betalen met mijn creditcard, maar dit lukt niet.


Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Via de webshop kun je betalen met iDEAL of Creditcard. Dit geeft jou de mogelijkheid om te betalen op de manier die jij het prettigst vindt.

Bestel je vanuit België? Dan kun je betalen met Bancontact/Mr Cash of Creditcard. Ook kun je vanuit België door middel van een overboeking betalen. Op de afrekenpagina ontvang je hier instructies voor. Het bedrag van je bestelling kun je overmaken op rekeningnummer IBAN: NL 39 ABNA 0459.7247.62, BIC: RABONL2U onder vermelding van het bestelnummer. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, zal de bestelling worden uitgeleverd.


Kan ik achteraf betalen?
Helaas is het bij online bestellingen op dit moment niet mogelijk om achteraf te betalen. 


Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?
Bestellingen kunnen tot 12 uur na orderbevestiging kosteloos worden geannuleerd.

Bij maatwerkartikelen gelden hiervoor andere voorwaarden. Het product wordt dan speciaal voor jou geproduceerd. Hierdoor kunnen wij het artikel niet zomaar annuleren bij de fabrikant. Wanneer je bestelling wilt annuleren, zijn hier kosten aan verbonden. Voor meer informatie kan je altijd even contact met ons opnemen. Ook vind je de voorwaarden van annulering in artikel 12 van de CBW-voorwaarden.


Ik ben mijn factuur kwijt. Kan ik hier een kopie van krijgen?
Wanneer je je factuur kwijt bent, kun je ons een mail sturen of bellen. Geef aan op welke datum je de bestelling ongeveer hebt geplaatst en op welke naam de bestelling is geplaatst. Wij zullen je dan een kopie toesturen. Je kunt de factuur ook terugvinden in jouw account. 


Ik wil boven de € 1.500,- betalen met mijn creditcard, maar dit lukt niet.
Vanwege veiligheidsoverwegingen is het op onze website niet mogelijk om op één dag meer dan € 1.500,- te betalen met een creditcard. Neem contact met ons op voor een oplossing.