Garantie en reparatie

> Heb ik garantie?

> Ik heb een defect artikel gekregen. Wat nu?

> Zijn er kosten verbonden aan de reparaties?

Heb ik garantie?
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij zijn een CBW-erkende winkel, dus wij bieden je veel zekerheid. Deze extra gegeven CBW garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie. De garantie verschilt per artikel, maar over het algemeen hebben de meeste artikelen 2 jaar CBW-garantie. Je moet wel kunnen aantonen wat er mis is met het artikel, het liefst met een foto. Voor meer informatie over de CBW-garantie kun je kijken op de website van het CBW of lees de voorwaarden hier.

Ik heb een defect artikel gekregen. Wat nu?

Dat is natuurlijk erg vervelend! Wij zullen onze uiterste best doen de klacht zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Wij willen je vragen een mail met een foto en een beschrijving van de beschadiging of klacht te sturen naar service@dok2.nl. Vermeld in de mail ook jouw bestelnummer. Je ontvangt automatisch een ticketnummer en onze serviceafdeling zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. De termijn waarop je een inhoudelijke reactie kan verwachten is tussen de 3 - 5 werkdagen na ontvangst van de melding. Als wij je klacht erkennen zullen wij het artikel indien mogelijk laten repareren. Wanneer dit niet mogelijk is zullen wij het artikel vervangen. Als beide opties niet mogelijk zijn, zullen wij de aankoop ontbinden. De ontbinding moet wel in verhouding staan met de klacht.

Wanneer je niet tevreden bent met de oplossing mag je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Zijn er kosten verbonden aan de reparaties?
In de eerste twee jaar na factuurdatum ontvang je een volledige garantie op alle reparaties dan wel vervanging, tenzij er schade is ontstaan door verkeerd gebruik van het artikel.