Neem contact met ons op

Bezoekadres winkel:
DOK 2 B.V.
Groeneveldselaan 55
3903 AX Veenendaal
T: 0318-478306 (maandag t/m zaterdag van 09:30 - 17:30 uur, m.u.v. feestdagen)

Algemeen:
Einfo@dok2.nl

Voor bestellingen die geplaatst zijn in de winkel kun je voor vragen met betrekking tot levertijden het beste een e-mail sturen naar info@dok2.nl. Vermeld hierbij duidelijk jouw naam waaronder het product besteld is en de vraag. Hierna nemen wij dit in behandeling en zodra wij antwoord hebben krijg je een reactie. Doordat we afhankelijk zijn van verschillende factoren kunnen levertijden soms afwijken. De genoemde levertijden zijn altijd geschatte levertijden. 

Webshop:
E: verkoop@dok2.nl

Voor bestellingen geplaatst in de webshop kun je voor vragen het beste een e-mail sturen naar verkoop@dok2.nl. Vermeld hierbij duidelijk jouw naam waaronder het product besteld is en de vraag. Hierna nemen wij dit in behandeling en zodra wij antwoord hebben krijg je een reactie.

Service:
E: service@dok2.nl

Om de vraag/klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen kun je het beste een e-mail sturen naar service@dok2.nl. Vermeld hierbij altijd het bestelnummer of stuur een kopie van de bon mee. Indien er onverhoopt sprake is van beschadigingen, vragen wij ook om foto's mee te sturen.  

Overige gegevens 

KVK nummer:
24437420 (DOK 2 B.V.)

BTW nummer:
NL8195.50.164.B01