Snelle mini make-over

Ben jij helemaal toe aan een frisse wind door je interieur, maar heb je geen zin in een complete verbouwing? Wij geven je een aantal handige tips hoe je makkelijk en snel je huis een nieuwe look kunt geven.

Nieuwe accentkleur

Kleur is erg bepalend voor de sfeer in huis. Door een nieuwe kleur toe te voegen aan je interieur of een bestaande kleur te vervangen, creëer je in een handomdraai een nieuw gevoel in een ruimte. Dit kan natuurlijk door een muur in een andere kleur te schilderen, maar het kan ook zonder verf! Ga bijvoorbeeld voor een bank in een andere kleur, nieuwe gekleurde eetkamerstoelen of kies een kleur die je laat terugkomen in meerdere accessoires. Hou je van een strak geheel? Zorg dan dat je niet met té veel kleuren werkt, dit kan een rommelig geheel vormen.

Accessoires maken de ruimte

Ben je nog tevreden over je meubels en de muren? Dan zijn accessoires de perfecte manier om jouw huis een andere uitstraling te geven. Door op zoek te gaan naar nieuwe woondecoratie kun je niet alleen de kleur, maar ook de stijl van je huis veranderen. Accessoires zijn namelijk bepalender dan je denkt! Ga op zoek naar mooie vazen, kussens, wandplanken of eventueel een groot wandkleed waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Blok_02

Eyecatcher

Het woord eyecatcher zegt het al; het trekt je aandacht. Dé perfecte manier om de aandacht van je huidige interieur af te leiden en juist te trekken naar een nieuw pronkstuk. Eyecatchers zijn er in allerlei soorten en maten. Dit kan verschillen van een stijlvolle hoekbank tot een grote plant in een mooie pot. Ook zijn vloerkleden erg geschikt als eyecatcher. Ga voor een opvallende kleur of kies voor vloerkleed met ronde vormen. Zelfs door maar één nieuw item toe te voegen aan je interieur kun je een vernieuwende sfeer creëren in je huis.

Budgetproof

De laatste tip om je huis een upgrade te geven klinkt misschien een beetje saai, maar is zeker effectief. Namelijk; opruimen. Door de jaren heen kan het zijn dat de stijl die je in eerste instantie voor ogen had en gecreëerd hebt in je huis een beetje verloren is. Dit kan komen doordat er veel spullen zijn bijgekomen, of doordat je de stijl een beetje hebt losgelaten. Door af en toe kritisch te kijken naar welke spullen mogen blijven en welke wegkunnen, kan je interieur heel anders gaan aanvoelen. En dat helemaal gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!