Ook zo’n fan van opvallende items in het interieur? Of de eyecatcher in de ruimte nou groot of klein is, een eyecatcher moet opvallend zijn! Een eyecatcher kan qua kleur, qua vorm of materiaal opvallen. Het hoeft niet altijd groot te zijn maar wel sprekend. Doordat juist dit item zo opvalt, is het natuurlijk iets waar jij helemaal weg van bent, iets wat jou het ‘Woow’ gevoel geeft.  Lees snel verder voor wat inspiratie!  

  

Okergeel velvet

Okergeel velvet, hiermee pak je twee trends in een keer. De heerlijke fluwelen stof in een trendy maar tegelijkertijd ook tijdloze kleur. En dan hebben we hier wel een heel mooi item: de okergele bank Vogue! Als je het over eyecatchers hebt, mag deze zeker niet ontbreken. De bank valt op door zijn gave okergele kleur en classy uitstraling. Zeg nou zelf, is het geen plaatje? De bank Vogue zal zeker in het middelpunt van de belangstelling staan en jouw interieur laten stralen!

 

 

Touch of Gold

Een gouden accessoire of meubel is natuurlijk al snel een eyecatcher. Ordinair? Nee zeker niet! Goud is juist weer helemaal terug. Goud in je interieur kan juist zorgen voor een moderne en frisse uitstraling. Zorg voor een mooie eyecatcher maar ga niet over de top, dan zit je zeker goed! Een echte eyecatcher waar wij helemaal weg van zijn is de trolley Butler. Hij ziet er niet alleen stralend uit maar is natuurlijk ook nog erg handig. Je gebruikt hem als leuk bijzettafeltje of natuurlijk waar hij voor bedoeld is; spullen verplaatsen. Wat zul je blij zijn met deze gouden aanwinst!

 

 

Zeg het met bloemen

Helemaal fan van bloemen? Er zijn natuurlijk vele manieren om bloemen in je interieur te verwerken; een fleurig boeket in een vaas, een schilderij of een leuk behangetje. Maar deze eyecatcher vinden wij wel een hele toffe! Het ronde vloerkleed Flores is door de opvallende bloemenprint op de donkere achtergrond een echte eyecatcher. Nog een leuk weetje: het design is geïnspireerd op een meesterwerk van kunstenares Rachel Ruysch. Ruysch was een Nederlandse schilder uit de Gouden Eeuw gespecialiseerd in stillevens van bloemen.

 

 

Back to nature
Rotan is helemaal terug van weggeweest. Het was misschien even wennen, maar dit tikkeltje retro materiaal is weer helemaal geaccepteerd, we love it! Fauteuil Rex is de rotan eyecatcher voor in jouw trendy interieur! De volledig rotan fauteuil straalt door zijn eenvoud en zorgt voor een gezellige, knusse sfeer in huis. In combinatie met andere natuurlijke materialen zoals jute en hout voelt Rex zich helemaal thuis (en jij natuurlijk ook)!  

  


In principe kan vrijwel ieder item natuurlijk een eyecatcher zijn. Als het maar opvalt! De juiste styling speelt hierbij een grote rol. Zet jouw favoriet in het middelpunt van de belangstelling en jouw persoonlijke eyecatcher is geboren!