Meestal heb je alle functionele meubels al in de kamer staan, zoals de eetkamer, de zithoek en heb je voldoende opbergruimte gecreëerd. Toch blijven er vaak een paar lege hoekjes over in huis en deze kun je heel gezellig stijlen! 

Een mooie, comfortabele fauteuil kan zo’n leeg hoekje erg mooi opvullen. Zet er een elegante bijzettafel naast en een sfeervolle lamp. De losse meubels kun je goed met elkaar verbinden met een mooi, rond vloerkleed. Zo creëer je je eigen relaxplek in het huis en dit ziet er ook nog eens erg fantastisch uit! Je kunt een leeg hoekje ook inrichten voor de kinderen. Een kleine speelhoek creëren is ook een leuk idee. Een lege hoek gevuld met speelgoed, opbergmanden en een schattig bureau. Een klein bureau kun je stijlen met schoolstoeltjes. Een speelhoek voor de kinderen kun je helemaal naar eigen stijl maken, want ga je voor een modern of toch vintage design?  

Je kunt ook een leuke plantenhoek creëren. Planten zijn altijd een goed idee en een ideale manier om een lege plek in de woonkamer mee op te vullen. Daarnaast zorgen planten ook voor een betere luchtkwaliteit, dubbel voordeel dus! Kies bijvoorbeeld voor een grote plant als eyecatcher in het interieur of zet een plant mooi op een klein bijzettafeltje. Om je plantenhoek helemaal af te maken kun je er ook voor kiezen om planten op verschillende hoogtes neer te zetten. Zet bijvoorbeeld verschillende planten op verschillende krukjes. De pot of mand waarin je je planten zet, is ook een grote sfeerbepaler.  

Een leeg hoekje in het huis kan ook gevuld worden met een mooie sidetableKies bijvoorbeeld voor een sidetable met extra opbergruimte of een open exemplaar die je kunt stijlen met gave items. Naast dat je een gezellige plek hebt gecreëerd, heb je zo ook extra opbergruimte gekregen! Een sidetable kun je helemaal eigen maken met planten, kandelaars of andere leuke woondecoraties. Naast een sidetable kun je tegen een lege muur ook een houten bank neerzetten. Met woonaccessoires creëer je jouw eigen gezellige plekOm een gezellig hoekje te creëren kun je dus heel veel kanten op!