Nu het weer wat kouder en sneller donker wordt, merken we dat de zomer nu echt tot zijn einde komt. Toch willen we niets liever dan dat zomergevoel nog even vasthouden. Haal dat fijne buitengevoel naar binnen en geniet nog even na! Dezelfde sfeer creëren als die in je tuin, balkon of terras? Haal buiten naar binnen door de stijl die je buiten hebt gecreëerd, naar binnen door te trekken door behulp van kleuren en materialen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je het zomerse gevoel nog eventjes vasthoudt, maar ook voor een harmonieus geheel.

Vaak denken we dat het interieur buiten ook echt alleen voor buiten is. Maar sommige meubelstukken kunnen ook voor binnen gebruikt worden! Denk aan een robuuste tafel, trendy kunststof kuipstoelen of die leuke hangstoel. Buitenmeubelen geven het interieur een mooie, stoere uitstraling en ze zijn goed te combineren met andere elementen zoals mooie kussen en zachte kleden. Zo maak je van jouw buitenmeubel, een mooi item voor binnen!Haal hout in huis! Hout geeft een natuurlijke look aan je interieur. Bij houten meubelen denk je bijvoorbeeld aan een houten eettafel, lampen met houtstructuren, houten eetkamerstoelen of misschien een houten vloer of wand. Ook muurdecoratie met een houtstructuur of een print van een bos, kunnen je een buitengevoel geven.

Wil je dat de grens tussen binnen en buiten vervaagd? Gebruik de sfeer die je buiten hebt gecreëerd, ook binnen! Kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleuren in het interieur door de meubelen of accessoires passend te maken met het buiteninterieur. Ook kun je bijvoorbeeld dezelfde materialen gebruiken in het interieur. Heb je veel natuursteen in de tuin of het terras? Gebruik dan deze natuurlijke materialen ook binnen!