Verlichting is de finishing 
touch voor de eetkamer of eethoek. Een hanglamp boven de eettafel mag natuurlijk niet ontbreken. Een hanglamp mag best opvallen want het is de grootste sfeermaker voor bij de eettafel. Met hanglampen kun je alle kanten op. Ga je voor een enkele hanglamp of combineer je juist een aantal lampen bij elkaar? Het kan allemaal en het is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van de tafel. Ga over de top door verschillende modellen te combineren! Lees snel verder voor inspiratie en de laatste trends op het gebied van hanglampen.

Glas 

Glas geeft een ruimtelijk gevoel! Als de lamp niet aanstaat, kun je door de lamp heen kijken waardoor een ruimte niet wordt afgesloten. Een lamp met glazen kappen geeft een moderne touch aan je eethoek. Glas hoeft natuurlijk niet volledig transparant te zijn. Wat dacht je van zwart glas of juist glas met een goudtint? Hiermee lift je gelijk mee op de gouden trend! 

 

Metaal  

Metaal is natuurlijk haast niet meer weg te denken. Je komt het populaire materiaal overal tegen. Een volledig metalen kast, een metalen onderstel bij een stoel maar ook een lamp krijgt een stoere uitstraling door het gebruik van metaal. Metaal past in vrijwel iedere woonstijl. Met grove vormen en een gepoedercoate afwerking krijgt een lamp een industriële look. Maar door gebruik van strakke lijnen kan een lamp ook juist een design uitstraling krijgen. Waar zou jij voor kiezen?

 

Goud 

Een gouden lamp, een sieraad voor je interieur! Te protserig? Zeker niet. Goud geeft juist warmte en sfeer. De kleur goud is prachtig toe te passen bij glazen lampenkappen. Maar ook goudkleurig metaal kan zorgen voor een warme, chique uitstraling. Ga over de top en combineer meerdere gouden items of behoud de eenvoud en kies voor een paar eyecatchers zoals die prachtige hanglamp!