Na een aantal heerlijke nazomerdagen moeten we er nu toch echt aan geloven; de herfst komt eraan! De dagen worden korter en donkerder en het wordt frisser buiten. Hoogtijd om de warmte lekker naar binnen te halen en je interieur klaar te maken voor de herfst.

 

Natuurlijk groen

Natuur en duurzaamheid blijft ook dit jaar een grote rol spelen in ons interieur. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, rotan en aardewerk doen het nog steeds heel goed. In combinatie met veel groen maak je het plaatje compleet. Wil jij deze trend meer toepassen in je interieur? Denk dan eens aan een leuk jute vloerkleed, rotan sierpot of houten ornament. Accessoires zijn namelijk bij uitstek de items om op een eenvoudige manier verandering te brengen in je interieur.

 

Kleurrijke warmte

Grijs en grauw is verleden tijd. Voeg kleur toe aan je interieur! Het hoeft natuurlijk ook weer niet te bond dus denk bijvoorbeeld aan mooie aardetinten en bordeauxrood. Hiermee geef je je interieur warmte en dat is natuurlijk wat je wilt in deze tijd. Het gebruik van warme kleuren is natuurlijk ook makkelijk te combineren met bovenstaande trend waarbij je gebruik maakt van natuurlijke materialen.

 

Anders industrieel

Het industrieel dat we al kennen kenmerkt zich door grove, ruwe materialen. Langzaam wordt dit iets subtieler. Denk bijvoorbeeld aan een mooi metalen onderstel onder een houten tafelblad maar kies een wat verfijnder exemplaar in plaats van het grove broertje. Of een metalen kast met een mooi dun frame en veel glas. Je zou kunnen zeggen dat de trend opgroeit, nog steeds mooi robuust maar in een fijner jasje.

 

Voel je thuis

Het belangrijkste blijft natuurlijk dat jij je thuis voelt in je interieur. Misschien werk je nog steeds thuis en ben je dus meer thuis dan ooit. Ga voor comfort en items waar jij blij van wordt. Wees niet bang om te experimenteren met woonstijlen, net zo lang tot jouw huis jouw thuis is!