Laagste prijsgarantie van Nederland

Wij zijn erg trots op onze Best Buy label. Middels dit label benadrukken wij onze laagste prijsgarantie op onze producten in heel Nederland. Of je nu voor een prullenbak, bank, tafel of een fauteuil komt, de laagste prijs is bij ons gegarandeerd.

Alle producten die je bij DOK 2 tegenkomt, worden aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Dit geldt zowel online als in de winkel. Hoewel wij continu de laagste prijs proberen te garanderen, kan het een enkele keer voorkomen dat je een product elders goedkoper vindt. Mocht dit het geval zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij bieden namelijk bij DOK 2 altijd de laagste prijsgarantie (onder dezelfde voorwaarden). Mocht je binnen één week na aanschaf of bestelling toch ergens anders een lagere prijs vinden, dan krijg je het verschil terug!

Voorwaarden Laagste prijsgarantie

  • Laagste prijsgarantie wordt niet verleend op tijdelijke, promotionele aanbiedingen van andere aanbieders.
  • Laagste prijsgarantie is van toepassing op de vaste lage prijs van aanbieders met minimale winkelopeningstijden van vijf dagen of meer (of webshops).
  • Laagste prijsgarantie is niet van toepassing indien het concurrerend bedrijf buiten Nederland gevestigd is.
  • Laagste prijsgarantie is niet van toepassing in vergelijking met internetaanbieders die geen fysiek adres hebben, faillissement verkopen en partij- en groothandels.
  • Het betreffende artikel dient volkomen identiek te zijn aan het artikel dat DOK 2 levert. Tevens dient het artikel origineel verpakt en nieuw te zijn. Een lagere prijs op showroommodellen valt niet onder de laagste prijsgarantie. Ook mag het geen B-keus artikel zijn. Hiernaast dient dezelfde service van toepassing te zijn.
  • Ergens anders goedkoper kunnen vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur ons direct een mail.