Dit zijn dé najaarskleuren van 2021

De zomerperiode is alweer voorbij. Hopelijk heb je genoten van een welverdiende vakantie en ben je weer volledig opgeladen. Nu de herfst weer van start is gegaan begint het bij ons alweer te kriebelen. We mogen weer aan de slag om ons interieur helemaal herfstproof te maken. Yes!  Door middel van hele kleine en betaalbare aanpassingen kan je jouw inrichting aanpakken zodat het knus en gezellig aanvoelt nu het eerder donker wordt. Wij nemen de mooiste najaarskleuren samen met je onder de loep zodat je ook jouw inrichting klaar kan maken voor dit seizoen. 

Bruine aardetinten

Geef een zachte en aardse sfeer aan je interieur met de mooiste warme tinten. Combineer bruin vooral met bruin waardoor er een ton-sur-ton effect ontstaat. Love it!  Pastelkleuren of juiste felle kleuren zijn ook te matchen met de bruintinten. Naast het gebruik van deze kleuren is het geweldig om te spelen met verschillende soorten materialen. Mix een witte poef in een bouclé stof met een leren fauteuil. Een combinatie van een houten kast met een jute vloerkleed geeft ook een heel mooi contrast. 

Warmrood het najaar in

De klassieke trend komt weer terug en deze keer in de luxe en romantische sferen. De warmrode kleuren passen perfect bij dit najaar. Niet alleen het haardvuurtje op een koude dag brengt veel warmte in huis maar ook deze mooie rode tinten. Deze kleur straalt motivatie en energie uit en is daardoor perfect door te voeren in je werkkamer of slaapkamer. Stoffen als velvet en satijn in combinatie met bloemmotieven zorgen voor een mooie en romantische omgeving. 

Blok_02

Groen in je huis

Dit najaar zien we ook veel natuurlijke materialen en duurzaamheid terug in de woontrends. De prachtige combinaties van lichthout, linnen, aardewerk en de kleur groen zorgt voor een ontspannen sfeer. Ook zien we heldere kleuren groen welke mooi te combineren zijn met zwarte accenten. Ga je voor meedere verschillende tinten groen? Dan zorg je voor een hele mooie harmonieuze uitstraling van je interieur. Voeg er mooie koele blauwtinten of pastelkleuren aan toe en je interieur is helemaal najaars-proof! 

De donkerblauwe trendkleur

Deze kleur is weer helemaal terug van weggeweest! Blauw brengt een kalme, rustige maar ook chique sfeer met zich mee. De kleur is tijdloos en kan je heel makkelijk combineren. We zien vooral diepblauwe muren maar ook plafonds terug. Ook met deze kleur kan je spelen met verschillende tinten blauw voor een speels effect. Ben je bang dat een te donkere tint je kamer kleiner laat lijken? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om maar één wand te schilderen of te kiezen voor een combinatie met lichte meubels. De combinatie van donkerblauw met lichte hout- of metaalsoorten zorgt voor een rustige basis.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!