Lampen zijn een echte sfeermaker in huis. En wanneer je de verlichting op de juiste manier plaatst, creëer je een geheel eigen stijl. Een fijne ambiance maakt dat je graag thuiskomt en een fijne tijd beleeft in de ruimte. Met verlichting kun je eindeloos spelen zodat je jouw eigen fijne sfeer creëert.

 

Vaak kiezen we voor een lamp boven de eethoek en een paar wandlampen of vloerlampen om de ruimte op te vullen. Toch zijn er nog veel meer mogelijkheden dan dat. Denk bijvoorbeeld aan mooie spots om een mooie eyecatcher uit te lichten of een gezellige tafellamp. Ook kun je spelen met verschillende kleuren verlichting hierdoor kom je erachter wat je zelf het fijnst vindt!

 

Wil je graag eenheid creëren? Match dan de lampen met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor allemaal verschillende industriële lampen om jouw stoere interieur te verrijken. Ook kun je in een kleurenpalet gaan werken en hier de lampen op matchen. Voor volledige eenheid kun je kiezen voor lampen uit een serie zodat de lampen perfect matchen. Maar dit hoeft natuurlijk niet! Verschillende lampen zorgen voor een speels effect. Door zoals hierboven vermeld de lampen te matchen op bijvoorbeeld stijl of kleur behoud je ondanks de verschillen toch eenheid.

 

Kortom, met verlichting kun je eindeloos spelen. Het speelt een belangrijke rol voor de sfeer en is natuurlijk onmisbaar nu het buiten weer sneller donker wordt!