Stages

DOK 2 heeft plaats voor enthousiaste stagiaires die ervaring op willen doen in een trendy en hip woonwarenhuis. We bieden verschillende stagemogelijkheden in zowel ons woonwarenhuis in Veenendaal als ons logistieke centrum in Tiel. Toon jij initiatief, ben jij bereid de handen uit de mouwen te steken en zoek je een uitdagende stage? Lees dan snel verder!

Jij:
• Bent een enthousiaste student(e) die staat te trappelen om praktijkervaring op te doen
• Steekt graag de handen uit de mouwen en toont zelf initiatief
• Bent op zoek naar een stage voor een periode van minimaal 10 weken

Werkzaamheden:
Afhankelijk van de opleiding die je volgt wordt in overleg het takenpakket samengesteld. Het uitgangspunt hierbij is om alle facetten van het werken in een woonwinkel aan bod te laten komen en je volledig te laten meedraaien in onze organisatie. 

Marketing- en communicatiestage

Heb jij altijd al deel willen uitmaken van een dynamisch, enthousiast en creatief marketingteam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiaire voor 4/5 dagen per week. Tijdens deze stage houd jij je bezig met verschillende marketingtaken die verschillen per dag. Je werkt mee aan online campagnes, het schrijven van SEO teksten en blogs. Verder houd jij je bezig met verschillende social media kanalen, waar je niet alleen content voor bedenkt, maar ook inplant en teksten voor schrijft. Je bent een sociale teamplayer die kan samenwerken met verschillende afdelingen en de marketingafdeling kan ondersteunen. Natuurlijk is er ook ruimte voor je eigen project.

Wie zoeken wij?

  • Derde- of vierdejaars MBO/HBO student met een relevante studie zoals marketing, communicatie, commerciële economie, bedrijfskunde of soortgelijk.
  • Je bent proactief, kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail. Je bent nieuwsgierig van aard en houdt van een creatieve uitdaging.
  • Ervaring met Photoshop of Indesign is mooi meegenomen.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt affiniteit met marketing en onze producten.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende meewerkstage voor 4/5 dagen per week. Tijdens de stage is er ruimte voor eigen projecten en persoonlijke ontwikkeling. Niet te vergeten kom je terecht in een vrolijk team, waar een informele en open sfeer hangt. Wij staan open voor jouw mening en nieuwe ideeën die ons kunnen helpen groeien.

Word jij nou enthousiast van deze stage? Dat horen wij graag! Stuur dan snel een mail met je CV en motivatiebrief naar vacatures@dok2.nl


Magazijnmedewerk(st)er (MBO)
Als stagiair(e)zal je komen te werken in het magazijn, ter ondersteuning van het hoofd magazijn. Je werkt in een jong team. Een variatie aan werkzaamheden t.b.v. logistiek en het magazijn behoren tot je takenpakket.

Styling (MBO)
Als winkellstylist(e) heb je oog voor detail en ben je op de hoogte van de laatste trends op woongebied. Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling en styling van onze winkel en je houdt je bezig met de invulling van ons assortiment woonaccessoires en het up-to-date houden hiervan. 

Verko(o)p(st)er (MBO)
Je voert verkoopgesprekken met klanten en daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er netjes uitziet en dat de producten mooi zijn gepresenteerd. De nadruk ligt op verkooptechniek. Je leert hoe je erachter komt wat een klant wil en hoe je daarop in kunt spelen. Goed kunnen omgaan met klanten is belangrijk.

Sales (MBO & HBO)
Wil jij je commerciële skills inzetten bij een jong, snelgroeiend bedrijf met meerdere unieke concepten? Grijp dan nu je kans en kom ons marketing & salesteam versterken! Sales houdt zich bezig met de directe verkoop via de online verkoopkanalen van DOK 2 en het onderhouden van klantcontacten. Kun jij als verko(o)p(st)er goed met mensen omgaan, ben je sociaal, kun je goed praten en verkopen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Informatie en reactie
Voor meer informatie, het stellen van vragen, of het opsturen van je cv met bijbehorende motivatie kun je mailen naar vacatures@dok2.nl