Nog steeds is een industrieel interieur hartstikke populair, zeker ook bij mannen! En dat is logisch, want de combinatie van stoere lederen meubelen, robuuste houten meubelen en stoer metaal is perfect voor een mannelijk interieur.

Materialen die veel terug te zien zijn in een stoer huis zijn hout, beton, leer, chroom en glas. Stoere zitmeubelen met een fijn zitcomfort zijn een perfecte toevoeging aan een stoer interieur. Kies bijvoorbeeld voor een lederen bank of robuuste en comfortabele fauteuil!

Het fijne van deze stoere woonstijl, is dat de meeste meubelen wel tegen een stootje kunnen. Een robuuste houten eettafel met een metalen onderstel is gemakkelijk in onderhoud. Gebruikssporen op het hout kunnen de charme van een eettafel doen versterken. Door de verweerde uitstraling van de meubelen krijg je een geleefde uitstraling in het huis.

Ook woonaccessoires mogen niet ontbreken. Toegegeven, dit vinden sommigen misschien toch echt een vrouwendingetje. Maar toch kunnen een paar accessoires een huis gezellig en sfeervol laten aanvoelen. Met een paar leuke accessoires krijg je gelijk een andere sfeer in huis. Vintage items voor aan de muur zijn perfect voor een industrieel interieur. Ook stoere lampen maken je interieur helemaal af. Kies voor lampen met metalen details als toevoeging op het industriële interieur.

Op zoek naar nog een origineel Vaderdag cadeautje? Verschillende stoere interieuritems zijn een leuk cadeau om te geven op Vaderdag!