Thuiswerken komt ook in Nederland steeds meer voor en zeker in deze tijd zijn veel mensen thuis aan het werk. Werk jij sinds kort ook thuis? Dan ben je er waarschijnlijk achter gekomen dat een fijne thuiswerkplek heel belangrijk is!

Bureau

Verlichting

Een vaste werkplek om, zonder gestoord te worden, lekker te kunnen werken is erg belangrijk. De keukentafel dient misschien tijdelijk als een uitkomst maar is niet ideaal. Een fijn bureau kan helpen om jouw eigen thuiswerkplek te creëren. Een bureau die groot genoeg is om aan te kunnen werken en die voldoende opslagplaats heeft, biedt een uitkomst als je thuiswerkt. Daarnaast is een fijne bureaustoel ook echt een must. Tijdens het werken is het erg belangrijk dat je comfortabel en recht kunt zitten. Zo voorkom je rugklachten en kun je je beter concentreren.

Voor het creëren van jouw fijne thuiswerkplek is voldoende licht ook heel belangrijk. Een plek waar voldoende daglicht naar binnen komt, kan jouw prestaties bevorderen. Daarnaast bevordert het ook nog eens jouw gezondheid! Komt het weleens voor dat je in de avonduren nog door moet werken? Met fijne verlichting blijf je geconcentreerd en kun je nog even de taken afmaken die deze dag af moeten. Een fijne bureaulamp kan uitkomst bieden maar ook een gave hanglamp geeft jouw fijne thuiswerkplek voldoende licht.

Wandrek Eleonora

Bureau

Om zo weinig mogelijk afleidingen tijdens jouw werkzaamheden te hebben, is het belangrijk dat jouw thuiswerkplek zo rustig mogelijk is. Een opgeruimde ruimte is dan ook erg belangrijk. Geen papieren, boeken, werkmappen, formulieren en andere rommeltjes op je bureau. Een ladekast of gave opbergdozen en andere opbergers zijn een uitkomst als het gaat om een fijne werkplek! Daarnaast kun je jouw boeken en mappen ook leuk kwijt op verschillende wandplanken. Dat is niet alleen heel fijn maar staat ook nog eens hartstikke leuk!

Naast dat een fijne werkplek jou moet aanzetten om toch echt wat te gaan doen, is het ook een plek om inspiratie op te doen. Een werkruimte hoeft echt niet saai te zijn, je kunt jouw plek helemaal eigen maken. Hang bijvoorbeeld verschillende posters aan de muur die jouw inspireren. Maak jouw thuiswerkplek echt eigen en creëer jouw fijne, inspirerende ruimte!