Laten we samen wegdromen bij de interieurtrends van 2021. Veel woontrends zijn gemakkelijk te integreren in je huidige interieur, maar bieden ook de optie voor een compleet andere inrichting.

Duurzaamheid
Gelukkig staat de duurzaamheidstrend ook in 2021 weer in het lijstje. Veranderingen in huis zijn leuk en gaan soms jaren mee, maar nog leuker is een item dat ook duurzaam is geproduceerd. Kies bijvoorbeeld bank Hidde. De stof van deze bank is gemaakt van recyclede plastic flessen, maar dat neemt zeker niets weg van het comfort! Deze bank is tevens beschikbaar in een aantal verschillende opstellingen en kleuren. 


Teddy en zacht
Of het een bank, fauteuil, eetkamerstoel of een woonaccessoire is, de teddy stof is niet meer weg te denken uit de woonwereld! Velours is al een tijd populair, maar met de teddy stof kom je nog dichterbij warmte en gezelligheid in jouw huis. De knuffelbare stof is prettig in de koude winterdagen. Doezel weg in de dromerige teddy stof. 


Werelds
De huidige situatie maakt het lastig om de wereldreiziger in jezelf te ontdekken. Breng daarom de wereldse cultuur naar jouw eigen huis. Breng de subtiele en chique Scandinavische stijl in huis of ga voor Oosters met een prachtige wanddecoratie. Hoop je toch om volgend jaar weer op vakantie te gaan? Dan kan je ook tijdelijk een wereldse sfeer toepassen in jouw huis door het combineren van kleuren.


Donker accent
Donkerblauw is dé kleur van 2021. Breng spanning en karakter naar jouw huis met de inmenging van de prachtige kleur. Donkerblauw straalt luxe en spanning uit, hierdoor is het een mooie toevoeging aan elk interieur. Ben je er nog niet helemaal klaar voor om de muren deze accentkleur te geven? Ga dan voor een mooie velvet eetkamerstoel of een wandkleed om de kleur blauw te integreren in jouw interieur. Of durf jij het aan en ga je voor een blauwe bank in het nieuwe jaar?