Logo_urban_sofa_01
Urban_sofa_banner_02
Urban_sofa_banner_

Wanneer je oude bank aan vervanging toe is en jij je zoektocht gaat beginnen naar dé perfecte bank, vergeet dan zeker het merk UrbanSofa niet. De banken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit en kan je helemaal naar wens samenstellen. Er is ruime keuze uit verschillende stoffen en elk model is verkrijgbaar in talloze opstellingen. Door het combineren van alle elementen vind je altijd een geschikte opstelling voor de ruimte. Met onze grote UrbanSofa by Ira Ness shop-in-shop bieden wij een brede selectie van het UrbanSofa assortiment aan. Zo verkopen wij niet alleen hoekbanken en loungebanken, maar ook eetkamerstoelen, fauteuils en eettafels. 

 

Ben je op zoek naar een bankstel met een volmaakte balans tussen uitstraling en comfort? De loungebanken Giorno en Brandon hebben een stoer karakter en zorgen voor een heerlijke lounge-ervaring. Laat die avondjes bankhangen maar komen! 


Naast de mooiste banken heeft UrbanSofa ook andere meubels in het assortiment. Ook voor tafels, eetkamerstoelen en fauteuils kan je bij de woonmerk terecht.

 

Kom gezellig langs bij het meest centraal gelegen UrbanSofa verkooppunt. In onze winkel zijn veel showroommodellen te bekijken. Onze collega’s staan 7 dagen per week klaar voor persoonlijk advies, samen creëren wij jouw perfecte thuis.