Velvet is de stof van het moment! Deze stof is heerlijk zacht en in prachtige trendy kleuren verkrijgbaar. Velvet is een erg mooie toevoeging aan het interieur en straalt luxe en elegantie uit maar is ook een hele aaibare stof. Velvet is echt onmisbaar in jouw interieur! 

Wil je een echte eyecatcher? Ga dan voor een velvet bank. Een bank met een velvet stof past echt bij elke interieurstijl. Door voor een natuurlijke kleur velvet te kiezen, krijgt een velvet bank een nonchalante maar toch luxueuze uitstraling die goed past bij een landelijke stijlOok bij een industriële stijl past een velvet bank. Dit geeft het contrast tussen de stoere sfeer en het knusse thuisgevoel. Kies bijvoorbeeld voor een gave kleur als donkergroen of blauwMet een paar mooie kussens maak je jouw velvet bank helemaal eigen!  

Ook velvet eetkamerstoelen zijn helemaal de trend van nu, zeker in combinatie met een robuuste eettafel. Velvet eetkamerstoelen zorgen voor meer sfeer en geven je het gevoel dat je uren aan de eettafel kunt blijven zitten door de knusse uitstraling. Ook aan de eettafel kun je velvet helemaal toepassen zoals jij wilt. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale bruine of zwarte eetkamerstoel in een velvet stof, als je houdt van rust. Of combineer verschillende kleuren eetkamerstoelen met elkaar voor een speelse uitstraling.  

Wil je velvet iets subtieler toevoegen aan het interieur? Kies dan voor een heerlijke velvet fauteuil. Velvet straalt warmte en zachtheid uit wat perfect is voor een fauteuil. Ook past een velvet fauteuil gemakkelijk bij de rest van het interieur. Een stoere zithoek kun je goed aanvullen met een knusse fauteuil in een velvet stof. Combineer kleuren in het interieur voor een speelse uitstraling of kies een fauteuil in dezelfde kleur als die van de rest van het interieur om eenheid te creëren. Met velvet kun je echt alle kanten op!